Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση την Κυριακή 1 στις 12π.μ απέναντι από την πύλη της ΛΑΡΚΟ

Διαδηλώνουμε με σύνθημα:
Κάτω τα χέρια από  τον ορυκτό πλούτο – ΟΧΙ κλείσιμο και ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ – ΟΧΙ απολύσεις

Εργαζόμενοι –εργαζόμενες,
Η συγκυβέρνηση της Ν.Δ  και του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή ένωση και την  τρόικα (κανέναν δεν πρέπει να ξεγελούν οι δήθεν διαφωνίες με την τρόικα, αυτές αφορούν τους τρόπους και τον χρόνο εκτέλεσης του εγκλήματος!!!) υλοποιούν και ολοκληρώνουν αυτό που από χρόνια έχουν σχεδιάσει, μεθόδευαν και σταδιακά υλοποιούσαν.
  • Την δραστική συρρίκνωση των παραγωγικών δραστηριοτήτων της ΛΑΡΚΟ αλλά και της πολεμικής βιομηχανίας που έχει απομείνει .
  • Την απόλυση εργαζομένων ακόμα και χωρίς αποζημίωση.
  • Το ξεπούλημα τους και την ολόπλευρη αξιοποίηση τους από τα μονοπώλια ή και το οριστικό τους κλείσιμο προς όφελος των πολυεθνικών.
Η ΛΑΡΚΟ και  το προϊόν που παράγει είναι στρατηγικής  σημασίας. Είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της βιομηχανίας μετάλλου για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.
Την κλείνουν όχι γιατί μειώθηκε η σημασία της, όχι γιατί οι παραγωγικές της δυνατότητες  και λειτουργίες δεν είναι  αναγκαίες για τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας. Η συρρίκνωση της, το κλείσιμο της ή και το ξεπούλημα της, εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τους καπιταλιστές, μόνο τα μονοπώλια ντόπια και ξένα.
Υπεράνω όλων το καπιταλιστικό κέρδος. Το επιχείρημα ότι την πληρώνει και αυτήν  και τα Ε.Α.Σ, την ΕΛΒΟ κ.α, ο ελληνικός  λαός είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Τα όποια προβλήματα διοικητικά, λειτουργικά κ.α. δεν  ήταν και δεν είναι προϊόν ανικανότητας αλλά συνειδητής δράσης των κομμάτων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ με την στήριξη των δυνάμεων τους στα σωματεία, την ΠΟΕΜ, την ΓΣΕΕ. Οι ευθύνες όλων τους είναι εγκληματικές.
Ο ελληνικός  λαός πληρώνει τρισεκατομμύρια για εισαγωγές σε προϊόντα που η ΛΑΡΚΟ και οι άλλες βιομηχανίες παράγουν και θα μπορούσαν με έναν προγραμματισμό με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες να παράγουν. Αυτοί που τα λένε αυτά (κυβέρνηση και τρόικα) και τα επικαλούνται καθημερινά ταΐζουν με δισεκατομμύρια κρατικό χρήμα τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους μεγαλέμπορους.
Όσοι υπόσχονται ύπαρξη και φιλολαϊκή λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, των Ελληνικών Αμυντικών  Συστημάτων, της ΕΛΒΟ κλπ., χωρίς  σύγκρουση με τα μονοπώλια και  την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι  εξίσου με την κυβέρνηση και την  τρόικα πολιτικοί απατεώνες.
Έχουμε χρέος και μπορούμε να αποτρέψουμε αυτό το έγκλημα σε βάρος του δικαιώματος του λαού μας να λειτουργεί και να αξιοποιεί τέτοιες επιχειρήσεις σε όφελός του, για την κάλυψη αναγκών του.

Για την μετακίνηση προς τον χώρο της συγκέντρωσης δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα
τηλ. επικοινωνίας: 6976975834, 6973311598, 6978017641
τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν Κυριακή 15 Σεπτέμβρη – 10 το πρωί από το Λιμάνι Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...