Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση Αναγνωστάκη με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Εύβοιας και Βοιωτίας

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε σήμερα, 16-9-2013, με την πρόεδρο και τη γραμματέα του Συλλόγου Υπαλλήλων Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Εύβοιας και Βοιωτίας.


Οι κυρίες Γκαϊτατζή Μαρίνα (πρόεδρος) και Κηρύκου Ασημίνα (γραμματέας), εξέθεσαν τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν  αν υλοποιηθεί η κατάργηση του  Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

Εξηγήθηκε με πλήρη σαφήνεια ότι η μετάβαση των πολυιατρείων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στο ήδη καταρρακωμένο Ε.Σ.Υ., θα διαλύσει το δίκτυο της πρωτοβάθμιας φροντίδας και θα καταρρακώσει τους ήδη ταλαιπωρημένους από την ανεργία Ευβοιώτες.

Ο βουλευτής τόνισε ότι για τη Δημοκρατική Αριστερά, ο χώρος της Υγείας πρέπει να εξυγιανθεί και ταυτόχρονα να αντιστραφεί η καθοδική πορεία της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η όποια μεταρρύθμιση, θα πρέπει να έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος δεσμεύτηκε να διερευνήσει τα πιθανά σενάρια που επεξεργάζεται το Υπουργείο Υγείας και θα προβεί σε ενημέρωση του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...