Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Το Συνδικάτο τροφίμων και ποτών Εύβοιας-Βοιωτίας καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Συνδικάτο τροφίμων και ποτών Εύβοιας-Βοιωτίας καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής εναντίον εργατών και στελεχών του ταξικού κινήματος στο Πέραμα.


Καταδικάζουμε την επίθεση  και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας  στα μέλη του ΚΚΕ και της  ΚΝΕ που δέχτηκαν επίθεση από  φασίστες της Χρυσής Αυγής ενώ έκαναν αφισοκόλληση για το 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η συμμορία των ναζιστών της Χρυσής Αυγής που εμφανίζεται  στη Ζώνη  στο Πέραμα στα μουλωχτά και σε αργίες, έκανε τραμπούκικη εμφάνιση στο σκοτάδι σημαδεύοντας πρωτοπόρους εργάτες και στελέχη του ταξικού κινήματος, που δρουν στο φως της ημέρας με φανερά τα πρόσωπά τους. Εργάτες που στέκονται στην αντίπερα όχθη από τους μεγαλοεργολάβους και τους εφοπλιστές που οι φασίστες υπηρετούν.

Αποστομωτική  απάντηση έδωσε ο λαός του Περάματος με μία μεγάλη, πραγματικά ογκώδη συγκέντρωση στην τραμπούκικη δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος των κομμουνιστών το βράδυ της Πέμπτης. Πλήθος εργαζομένων, ανέργων, νέων, λαϊκών ανθρώπων του μόχθου συμπαρατάχθηκαν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ σε μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων χρόνων στην εργατούπολη του Περάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...