Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βοιωτία: Έπιασαν τους νεαρούς τσαντάκηδες της Λιβαδειάς

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθούν σήμερα ένας 18χρονος και ένας 17χρονος, οι οποίοι χθες βράδυ άρπαξαν δυο τσάντες από ηλικιωμένες γυναίκες στη Λιβαδειά Πιο συγκεκριμένα χθες στις 8:30΄ το βράδυ, οι δράστες πλησίασαν τις δύο γυναίκες, ηλικίας 77 και 76 ετών, την ώρα που περπατούσαν σε περιοχή της Λιβαδειάς και απέσπασαν αιφνιδιαστικά τις τσάντες τους, που περιείχαν μικρά χρηματικά ποσά, δύο κινητά τηλέφωνα, κλειδιά των σπιτιών τους και προσωπικά τους αντικείμενα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, αναζήτησαν και εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 17χρονο, ο οποίος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου, μαζί με τον συνεργό του, είχαν πετάξει τις τσάντες που άρπαξαν.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς κατάφεραν λίγο αργότερα να εντοπίσουν και τον 18χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 76χρονης και το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ.

Οι δυο νεαροί αναγνωρίστηκαν από τις ηλικιωμένες γυναίκες και με την διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...