Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Προσεχώς MEDIA Lab στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη  Λιβαδειάς ξεκινούν τις επόμενες ημέρες εργασίες ανακαίνισης του χώρου του ισογείου, όπου θα δημιουργηθεί ένας νέος ελκυστικός και άνετος χώρος δημιουργικότητας και πρόσβασης στο Διαδίκτυο με την ονομασία MEDIA Lab.


Ο χώρος αυτός θα δώσει  λύσεις και διεξόδους κυρίως σε εφήβους, μαθητές, φοιτητές, νέους επαγγελματίες, ανέργους και μετανάστες, προσφέροντας υπηρεσίες που έχουν ως επίκεντρο την ανάπτυξη και έκφραση της δημιουργικότητας με όχημα τις νέες τεχνολογίες. Παράλληλα ποικίλες δράσεις θα αναπτύσσονται και υλοποιούνται με στόχο την προώθηση της άτυπης μάθησης, της καινοτομίας και της κοινωνικής δικτύωσης.

Το  MEDIA Lab υλοποιείται από το Future Library με  την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".

Έτσι, εκ των πραγμάτων, η Βιβλιοθήκη από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 θα είναι κλειστή για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών και την αναγκαία επαναδιευθέτηση και τακτοποίηση του χώρου της Βιβλιοθήκης.

Κατ’  εξαίρεση θα λειτουργούν οι υπηρεσίες  «Press Display» και «Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη» (πληρ. 2261089979).

Ζητάμε  την κατανόηση του αναγνωστικού κοινού, διαβεβαιώνοντάς το για την παροχή αναβαθμισμένων και ποιοτικών υπηρεσιών με την επαναλειτουργία της Βιβλιοθήκης το συντομότερο δυνατόν.

Μείνετε συντονισμένοι!

Πληροφορίες για το MEDIA Lab: http://2013.futurelibrary.gr/medialab/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...