Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Της Δημόσιας Κεντρικής  Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς


Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2013 με κεντρικό μήνυμα “Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος” ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Δημόσια Κεντρική  Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς.

50 δράσεις υλοποιήθηκαν από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου!

Μικροί και μεγάλοι (1141 παιδιά, 28 εμψυχωτές και εθελοντές, γονείς και υπάλληλοι) μοιράστηκαν ταξίδια, φανταστικά και πραγματικά, σε πολύχρωμους κόσμους, απέκτησαν μοναδική γνώση, αναγνώρισαν και κατανόησαν τη διαφορετικότητα μέσα από την πολυχρωμία, συνεργάστηκαν και έζησαν μοναδικές όμορφες στιγμές με οδηγό επιλεγμένα βιβλία. Βιβλία εξαιρετικά, επιλεγμένα ένα προς ένα από την Ειρήνη Βοκοτοπούλου η οποία σχεδίασε άκρως επιτυχημένα την εκστρατεία και για τις 103 Βιβλιοθήκες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Η Future Library, με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, υποστήριξε την εκστρατεία σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης της και προμήθευσε τη Βιβλιοθήκη μας με 146 βιβλία, προωθητικό υλικό και αναλώσιμα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα πολυμηχάνημα, υλικά απαραίτητα για τις δράσεις.

Στο πλευρό μας στάθηκαν και συνεργάστηκαν φορείς και επιχειρήσεις από την τοπική μας κοινωνία: ο Σύλλογος Φίλοι Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, η χρωματοβιομηχανία ΒΕΧΡΩ, το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών. Αφανείς συμπαραστάτες οι γονείς, τα μέσα ενημέρωσης, η WWF ΕΛΛΑΣ και πολλοί μα πάρα πολλοί φίλοι της Βιβλιοθήκης.

Σε όλους τους παραπάνω θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και να δώσουμε από τώρα ραντεβού για την επόμενη Καλοκαιρινή Εκστρατεία στις 15 Ιουνίου 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...